Електро услуги София 0876 733 901

Изграждане на ел инсталация - смяна електро табло

електро услуги

ЕЛЕКТРО УСЛУГИ ОТ ОПИТНИ ЕЛЕКТРОТЕХНИЦИ

Ние екипът на ел.табло сме в сферата на електро услугите още от 2004г.Предлагаме пълен комплект от силови и слаботокови електро услуги на територията на гр. София и страната.Ние сме лицензирани електро специалисти в изграждане на жилищни и търговски електрически електро инсталации , изработка на главни електро табла, всякакъв вид електромонтажи.Предлагаме също абонаментна поддръжка на жилищни , търговски и индустриални помещения.

Извършваме електро услуги на територията на гр. София и Софийска Област,гр.Пазарджик , Пазарджишка Област, рг. Пловдив, Пловдивска Област. Нашата отдаденост на нуждите и очакванията на нашите клиенти, заедно с нашите опитни електротехници и персонал, е това, което ни отличава от другите колеги предоставящи електро услуги.

Ние сме готови да дойдем допълнително, за да гарантираме вашата безопасност и удовлетворение. Използваме винаги най-висококачествените продукти във всички наши сервизни, ремонтни и монтажни електро услуги. Нашата 100% гаранция за извършените от нас електро услуги ще ви дадат нужното спокойствие знаейки, че "ако извършената електро услуги не е извършена качествено според вашите изисквания, то тя ще бъде поправена безплатно." Ние няма да спрем, докато не бъдете напълно удовлетворени и с нетърпение очакваме да работим с вас и вашето семейство!

Facebook VK