Електро услуги

Пълен набор от електро услуги в София и страната

елтаблоелектроуслуги фотогалерия

Извършени електро услуги

Снимки на част от наши електро услуги преди и след завършек

 електротехник София
апартамент преди ел. инсталация
апартамент с ново скрито осветление
подмяна на ел. табло в апартамент
монтаж на лампи в офис
монтаж на полилей
монтаж на ел. табло в офис
електро инсталация в офис
монтаж на лед луни в офис
ел. окабеляване на офис сграда
монтаж на дизайнерски луни
окабеляване и свързване на лунички
таван с лунички
смяна на апартаментно ел. табло
Подмяна на ел. табло София
Монтаж на ел. табло София
МОНТАЖ НА ЛЕД ЛЕНТА
монтаж на скрито осветление
електро услуги монтаж на скрито лед осветление софия

Електрическите инсталации и електро табла в даден момент могат да поднесат доста неприятности, в такива ситуаций можете да разчитате на нас екипът на електро услуги София за да се справим с проблема веднага! Нашите електротехници могат да се справят с всеки възникнал проблем на всякакви електрически инсталации , ел. табло , ел. монтажи от най- старите до най-съвременните. Обадете се на телефон 0876 733 901 по всяко време 7 дни в седмицата. Ако имате нов ел. проект или реконструкция на стара ел. инсталация обадете се и наш ел техник ще дойде безплатно до вашият адрес и ще ви изготви максимално точна оферта.

Ние от елтабло предоставямe широк кръг от електро услуги. Работим на територията на гр.София и Софийска област.Съблюдаваме най-новите иновации в осветлението, разпределителните системи и електро табла. Ние можем да Ви предоставим цялостна услуга от проектиране до инсталиране всичко в един пакет, който ще ви осигури сигурност в качеството и ще ви спести вереме и пари.


Нашите електротехници могат да се справят с всички видове електро услуги някои от тях са:

 • Ел изграждане на индустриални помещения и сгради
 • Ел изграждане на ел инсталация на апартамент
 • Изграждане на всякакъв вид ел инсталации
 • Електро услуги включващи монтаж на всякакъв вид осветителни тела
 • Електро изграждане на аварийни осветления (exit)
 • Прокарване и свързване на главни електро захранвания.
 • Тестване на стари електро инсталации и отстраняване на неизправности.
 • Направа на гръмоотводна и заземителна инсталация
 • Изработка на прахово боядисани метални електро табла по размер на клиента.
 • Оборудване на ГРТ- главно разпределителни електро табла и техния монтаж / свързване.
 • Ремонт на апартаментни ел табла, индустиални електро табла. Монтаж и свързване на нови електро табла.
 • Аварийни електро ремонти
 • Прозвъняване и отстраняване на електро проблеми по електрически инсталации
 • Ремонт на електро уреди
 • Структорно окабеляване
 • Видеонаблюдение
 • Пожароизвестителни инсталации
 • Сканиране на скрити кабели под мазилка или гипсокартон
 • Абонаментни електро услуги за поддръжка на офис сгради , ел. поддръжка на молове, индустриялни помещения и предприятия
 • Абонаментни електро услуги за ел. подръжка на жилищни сгради или жилищни комплекси


Изграждане и монтаж на LED осветления

В днешно време в битовото и индустриално осветление масово навлезе използването на LED осветителни тела. При избор и монтаж е важно да се съобразят много нежа от електротехника извършващ монтажите и от ел. проектанта? дизайнера преди това. При неправилно проектиране се стига до моменти при които самият монтаж е невъзможен или ако се успее по някакъв начин да се монтира то ефектът от "новата клиентска продобивка" е меко казано грозен.

 • Електро Услуги изграждане на скрито LED осветление

Масово при проектиране на LED осветление се пропуска моментът за предвиждане на място за неговото ел. захранване. Липсата на опит и на незнание как да се изпълни самият монтаж на скритото LED осветление са в основата на допусканите грешки от днешните дизайнери.Проблемите които довеждат тяхните грешки довеждат до не желателни къртения , доста трудоемко допълнително време за електротехника изпълняващ възложените електро услуги . За жалост след каквито и да е корекции резултатът е доста неугледен и не професионален. :

смяна на апартаментно ел. табло

Това е нагледен пример за "излизане от ситуация - направа на ниша за траф" който са забравили да предвидят и изработят когато е трябвало.

При проектиране и монтаж на скрито LED осветление е нужно да се предвиди и правилната направа на конструкцията на самият окачен таван , така че да може лесно да се монтира лед лентата. Имаме доста случаи в които вътре е пълно със стърчащи рапиди , Г образни профили залепени с монтажно лепило ,който профил вече се е полуразлепил и това дава криво отражение при светната LED лента.

Важно е също и да се изчисли и опроводи с кабели предварително ,още при изграждане на окачения таван така ,че излазите да са на точното място. Мощността на трафовете също трябва да се пресметне така,че да е достатъчно и да е гарантирано дългият живот на лед лентата и захранването.

При нужда от електротехник за извършване на електро услуги свързани с проектиране и монтаж на скрито LED осветление ние ще се радваме да ви съдействаме. Нашият опит и професионализъм ще са сигурен гарант за вашето удоволствие. Не се притеснявайте да ни потърсите ако имате някакви въпроси.

Нашите електро услуги се извършват от наши висококвалифицирани електротехници. Извършените от нас дейности имат включена 12 месечна гаранция.

Facebook VK