МОНТАЖ НА КЛЮЧОВЕ И КОНТАКТИ В АПАРТАМЕНТ

Монтаж на ключове и контакти

 Електро услуги софия Монтаж на ключове и контакти

Апартамент намиращ се във Модерно Предградие след смяна на няколко електротехника, имахме задача да довършим изменения по ел. инсталацията. Бяха подменени конзолни кутии и монтаж на гофрирана тръба предвидена за HDMI кабел.Бяха положени нови кабели отговарящи по изготвения проект на кухнята. Предвидени бяха и силнотокови и слаботокови кабели за скрито осветление под шкафове. Монтаж на осветителни тела.

Специфичното на този обект беше, че клиентът държеше Електро услугата за която бяхме потърсени, Ключовете и контактите да бъдат монтирани преди ламинатът по стените. След разговор от наша страна с клиента каква е причината в този етап да бъде извършен монтажа ни беше отговорено , че майсторите с ламинат са казали , че не може да бъде извършен монтажа на ламината по стените без контактите да са монтирани предварително. Клиентът имаше голям късмет , че му променихме намеренията.

 Електро услуги софия електро монтажи
Защото ако бяхме монтирали контактите с рамките преди облицовката по стените щеше да има следните проблеми:
  • Контактите с рамката щяха да за хлътнали вътре в облицовката.
  • Майсторите с ламинат нямаше да могат да изрежат отвор покрай рамката съвсем точно.
  • Монтажниците най-вероятно освен , че щяха да използват силикон щеше да се вижда и срезът на ламината защото рамката на контакта е по тънка.
  • Фирмата монтираща ламината най-вероятно освен , че щяха да използват силикон щеше да се вижда и срезът на ламината защото рамката на контакта е по тънка.

Галерия снимки от обекта

За това скъпи клиенти е много важно на кой електротехници ще се доверите да извържи електро услугата от която имате нужда.Защото въз основа на знанията, уменията и богатия опит който електротехника има ще, зависи крайния резултат.