МУЛТИ УПРАВЛЯЕМО СКРИТО LED ОСВЕТЛЕНИЕ НА НОЩЕН БАР

ОБЕДИНЯВАНЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ОСВЕТЛЕНИЕТО НА НЯКОЛКО ЛЕД ТАВАНА В ЕДНО УСТРОЙСТВО

 електротехник София
монтиране на лед лента
цветна лед лента за таван
Многоцветна лед лента за скрито осветление
 опитен електротехник за монтаж на лед лента

Имахме предизвикателството да обединим контрола и да отремонтираме съществуващо лед осветление на едно заведение намиращо се в центъра на град София. Старото LED осветление общо 9 на брой разделени на отделни тавани и помещения в по голямата си част не работеше. Като другият основен проблем който имаше нашият клиент бе че трябваше да го пуска и избира цветовете от 9 различни дистанционни и за всяко осветление да прави индивидуална настройка.

Електро услугата която поръча клиента от нас беше да се открият всички съществуващи ел. захранвания и старите дефектирали да се заменят. Да се локализират всички контролери управляващи отделните LED ленти. Въпросните контролери за наше разочарование бяха монтирани така от предишните електротехници ,че се наложи да се отварят ревизионни отвори в окачения таван. Също се наложи и демонтиране на съществуващите луни за нужен достъп да достигнем до контролерите.

Но същността на нашата  електро услуга беше да намерим начин всички 9 отделни лед осветления да могат да се управляват заедно с 1бр дистанционно без да се налага нови преокабелявания по таваните. Проблемът беше , че в България най-доброто като решение в основните магазини за продажба на LED осветление разполагаха с контролери които максимум позволяваха 4 различни леда да се управляват от едно дистанционно.

 опитен електротехник за монтаж на лед лента

Нашите електротехници намериха професионално решение което даде на клиента възможността да управлява многоцветните си LED ленти едновременно , без да се налага да се пускат допълнителни кабели. Опциите за управление бяха както с 1 брой дистанционно така и всеки от персонала да можеше да управлява осветленията от собствения си смарт телефон.

Facebook VK